back

• Contact •

Contacteer ons

Werken

Komende van Gent/Brussel

1ste afrit Merksem dan oversteken naar Lambrechtshoekelaan (Naast Mac Donalds), deze ten einde rijden om dan links af te buigen naar de Victor Govaerslaan, brug oversteken tot aan het kruispunt met de Noorderlaan, deze oversteken om dan ten einde aan de Vosseschijnstraat links in te draaien tot aan Kinepolis, hier de Straatsburgbrug oprijden tot aan "Het Pomphuis".

Komende vanuit Nederland

Afrit Merksem, lichten links draaien tot aan de 2de verkeerslichten. Hier Lambrechtshoekelaan indraaien; deze ten einde rijden om dan links af te buigen naar de Victor Govaerslaan, brug oversteken tot aan het kruispunt met de Noorderlaan, deze oversteken om dan ten einde aan de Vosseschijnstraat links in te draaien tot aan Kinepolis, hier de Straatsburgbrug oprijden tot aan "Het Pomphuis".

Komende van Gent/Brussel

2de afrit Merksem, brug onderdoor rijden, dan links Kipperstraat inrijden, rechts Tjalkstraat ten einde rijden dan links afdraaien naar de vaart, dan Straatsburgdok Noordkaai volgen tot de splitsing Kotterstraat, inrijden tot aan de lichten, dan links Groenendaallaan oprijden om dan de Straatsburgbrug op te rijden tot aan Het Pomphuis

Komende van Nederland

Afrit Merksem, links brug onderdoor rijden, dan zie route Kipperstraat.
Wij blijven ook bereikbaar via Scheldekaaien of via de Leien (Eilandje, Mexicostraat)

NL | FR | EN